Sore-Povestea brandului Hard Coeur

Sore este un artist minunat și o femeie de succes! De 7 ani este fondatoarea brandului Hard Coeurhttps://hard-coeur.com/ și ne bucură privirile prin toate creațiile sale. Mai jos, o să regăsiți interviul pe care mi l-a acordat în cadrul proiectului Woman In Business. Sunt sigură că povestea ei este inspirația și impulsul de care aveți nevoie pentru a vă putea dezvolta un business.

Bună, Sore! Pentru început, ne poți spune câteva lucruri despre tine? Astfel încât toți cititorii să te poată cunoaște mai bine.

Bună! Sunt o femeie care își împarte viața între toate laturile ei, care o fac fericită. 🙂

Mi-a atras atenția pe profilul tău citatul din descriere : “So different from the rest of the world ”. Consideri că este benefic să fii diferit? Cum crezi că este percepută de către societate o persoană care își dorește să ,, iasă din tipare’’?

Cred că, încet-încet, ne deschidem orizonturile și îmbrățișăm, mai ușor, tot ce e atipic. Când spun despre mine că sunt different from the rest of the world implicit spun și despre tine același lucru. Noi, ca oameni, suntem diferiți față de oricare alt pământean. Unicitatea ne face pe noi, noi. Altfel, dacă vorbim despre rebeliune, îndrăzneală, exuberanță… Cred că ele sunt ok, atâta timp cât nu sunt duse la extrem. Tot ce e dus la extrem este, din punctul meu de vedere, semn al altor frustrări.

Aș vrea să te întreb, care este cea mai importantă calitate a ta? Acea calitate care te-a ajutat să realizezi atât de multe până în acest moment.

Seriozitatea. Sunt foarte serioasă în absolut orice proiect mă implic și spun proiect oricărui lucru sau relații. Nu îmi investesc energia în visuri sau oameni, decât dacă mă implic cu adevărat. Altfel, o consider o risipă.

În drumul tău spre succes te-ai lovit de prejudecăți din partea celorlalți? Ai fost subestimată?

Ohoho… sigur că da. Cred că fiecare om are o astfel de perioadă. M-a ajutat foarte mult proiecția. Întotdeauna am gândit în avans, atât în carieră cât și pe plan personal. Am vizualizat dacă acel ceva merită în ani, dacă merită – cum îl văd, ce pot face etc. Și având un țel, face mult mai ușor de suportat orice prejudecată sau neapreciere a lui X sau Y.

Ce te-a motivat cel mai mult să crezi în visul tău?

Dorința de a face o diferență. De a fi persoana pe care aș fi vrut să o admir în copilărie, în adolescență. Cred că reperul ăsta a funcționat cel mai tare și acum mă împinge faptul că am un copil pentru că sunt, în momentul acesta, un role model însă îmi doresc să îi rămân mândrie, indiferent de vârstă.

Cum a luat viață povestea Hard Coeur?

A luat viață acum 7 ani, într-un moment în care am făcut totul după ureche. Știam că îmi doresc un business, însă habar nu aveam cum se face asta. Așa că am zis să încep de undeva și că voi învăța pe parcurs. Moda a fost o alegere fireasca, pentru că am crescut cu o mamă fashionistă, am învățat primii pași ai bunului gust și îndrăznelii de la ea.

Ce te-a inspirat să dai viață unui asemenea business?

Mereu am fost un DO-er. Îmi amintesc că în școala generală am înființat un ziar. 🙂 În liceu, filmam și montam tot felul de happening-uri. Mereu mi-a plăcut să am proiecte, să fac multe și bine. Altfel, cred că m-aș plictisi iar mie îmi place agitația.

Care a fost primul obstacol de care te-ai lovit atunci când te-ai hotărât să îți începi propriul business? A fost dificil?

Obstacolele au fost să înțeleg ce înseamnă un plan de business, să înțeleg cum se investesc banii, cum să iei decizia unei investiții etc. Tot ce nu ține de artă, este o provocare 🙂 , dar imi place să învăț.

Care au fost temerile tale atunci când ai pornit pe acest drum?

Că o să închid după un an, dar ce bine că nu a fost așa.

Consideri că e suficient să ai un vis și o pasiune pentru a dezvolta un business?

Cred că trebuie să te consulți și cu specialiști în domeniul financiar ca să nu riști prea multe. Eu nu am făcut asta, ulterior am aflat ca așa e bine să faci.

Ai incuraja femeile să intre în lumea antreprenoriatului? Le-ai încuraja să facă din pasiunea lor un business?

Absolut. E un sentiment minunat să pui cărămidă peste cărămidă pentru visul propriu.

În final, care este mesajul tău pentru femeile care doresc să își deschidă un business și nu au încă curajul necesar? Ce le-ai sfătui să facă legat de lipsa de încredere?

Să nu mai amâne îndeplinirea unui vis. Absolut orice pas făcut, în viață, vine cu două posibilități: de succes sau de eșec. Important e să nu rămânem cu regrete, să ne ascultăm instinctul și să acționăm cu cap. Atât profesional cât și sentimental. 🙂