Iulia Moroșanu – Povestea Brandului AMORO

Iulia Moroșanu este o femeie antreprenor și o mamă minunată. Acum 10 ani a adoptat împreună cu partenerul ei un stil de viață vegan și continuă să inspire oamenii prin diverse metode. Business-ul ei are o semnificație aparte, deoarece a fost inspirat din Feminitatea și Puterea de nestăpânit pe care poate sa o aibă o femeie în momente cheie din viața ei. Iulia vă sfătuiește să vizulizați succesul în viitor și să fiți optimiste. 

Daca eu am putut, și tu poți!

Bună, Iulia! Pentru început, ne poți spune câteva lucruri despre tine? Astfel încât toți cititorii să te poată cunoaște mai bine.

Bună!

Sunt Iulia, sunt mamă și antreprenoare la început de drum. Acum 10 ani am adoptat împreună cu partenerul meu, stilul de viață vegan.  Cred că e un lucru de menționat în prezentarea personală, nu pentru că vreau să mă laud, dar face parte din lucrurile care mă conturează. Sunt moldoveancă și am venit în București pentru școală. Aici am ramas.

Aș vrea să te întreb, care este cea mai importantă calitate a ta? Acea calitate care te-a ajutat să realizezi atât de multe până în acest moment.

Calitatea mea este optimismul. Și puțina incoștiență. Din aia bună. Rabdarea e una dintre cele care m-a ajutat și mă ajută să fiu mamă, iar optimismul și umanitatea, m-au adus până aici în formă intactă, ba chiar mai bună 🙂

În drumul tău spre succes te-ai lovit de prejudecăți din partea celorlalți? Ai fost subestimată?

Bineînțeles. M-am izbit chiar și de prejudecățile mele, însă am realizat că daca nu m-aș fi lovit de ele, nu le-aș fi distrus. A fost un drum frumos, dar pe alocuri anevoios. Am fost subestimată încă din copilarie, în școală și pe stradă, pentru religia pe care o adoptaseră atunci părinții mei. Uitându-mă în urmă, cred că adevăratele perioade de subestimare, au avut loc în copilărie, de unde am pornit la drum în viață, cu o stima de sine extrem de scăzută.  Dar, tot răul spre bine 🙂

Ce reprezintă succesul pentru tine?

Succesul pentru mine este să faci ce îți place, cu bucurie și fără să fii nevoit să îți urăști munca. Succesul e mai mult decât bani sau faimă, este o împlinire care nu te părăsește niciodată, așa cum se întâmplă de obicei și cu banii, și cu faima.

Ce te-a motivat cel mai mult să crezi în visul tău?

Eu și Nina. Nina m-a ajuta să descoper în mine, în fiecare zi , noi personaje cu superputeri.

Cum a luat viață povestea Amoro Kimonos?

Amoro a luat viață într-o dimineață de primăvară, anul trecut, când am ales să port un kimono prin casă. Semăna mult cu o îmbrățișare și cu ceva care era acolo unde îi era locul. Mai departe, am adâncit povestea și am legat-o de tot ce însemn eu. 

Ce te-a inspirat să dai viață unui asemenea brand ?

Feminitatea și Puterea de nestăpânit pe care poate sa o aibă o femeie în momente cheie din viața ei. A fost ca un manifest pentru femeile care cred că nu sunt destul. 

Care a fost primul obstacol de care te-ai lovit atunci când te-ai hotărât să îți începi propriul business? A fost dificil?

A fost relativ ușor pentru că am avut un partener care mereu m-a susținut în proiectele mele. Partea grea a fost să învăț să nu renunț la idee, cum am tendința, să învăț să îmi organizez timpul și să lucrez la visul meu.

Care au fost temerile tale atunci când ai pornit pe acest drum?

Am avut temeri numeroase și mi-am adresat intrebari: dacă nu o să meargă? Dacă nu voi ști să fac bine ce fac?  Daca și daca. Știi ce am decis? Să îngrop toate de ce – urile și toate nu pot-urile undeva și să carpe diem, să fac cu sufletul ce fac fără să mă gândesc la o cădere, care bineînțeles că se întâmplă în orice business, și pe care aș îmbrățișa-o cu putere ca să îi pot face față.

Au fost momente în care ai vrut să renunți? Dacă da, cum ai reușit să depășești aceste momente?

Da. Au fost momente în primele săptămâni după ce am deschis shopul, a urmat o perioadă în care nu ajungeam la inima și la ochiul nimănui, nu vindeam, și atunci am avut un moment care m-a cam scuturat, însă i won 🙂

Consideri că este suficient să ai un vis și o pasiune pentru a dezvolta un business?

Bineînțeles. Fiecare din noi are un talent, un pătrățel în care putem crește și apoi să ieșim din el și să îndrăznim să îl redimensionăm. Doar așa creștem. Ieșind puțin din zona de confort și crezând în visul meu, am reușit să creez și să dezvolt un brand.

Ai incuraja femeile să intre în lumea antreprenoriatului? Le-ai încuraja să facă din pasiunea lor un business?

Bineînțeles. Negreșit. Fără discuție. 

Cred totuși că multe din pasiuni sunt distruse sau uitate, sau îngropate cu timpul, de joburi în corporații mari sau de munca din străinătate, pentru ca viața ne împinge în locuri în care poate nu am vrea să fim, dar nu avem de ales. Cresc o fetiță minunată și o cresc învățând-o că poate să fie și să facă ce își dorește ea. La acest aspect participă și partea copilăriei și pentru generațiile trecute, această parte este defectuoasă și cu multe traume.

În final, care este mesajul tău pentru femeile care doresc să își deschidă un business și nu au încă curajul necesar? Ce le-ai sfătui să facă legat de lipsa de încredere?

Dragile mele, 

Tot ce aveți nevoie este de voi înșivă și de un pix. Luați un pix, scrieți ideile, rescrieți-le, adaugați idei noi, stergeți idei vechi, faceți orice până vă uitați la plan și vă place cum arată. Vizulizați succesul în viitor și fiți optimiste. Daca eu am putut, și tu poți!