Ada Galeș – Povestea Brandului We Are Phoenix

Ada Galeș este actriță la Teatrul Național din București, conslilier de dezvoltare personală și antreprenor. Povestea business-ului ei este foarte semnificativă, deoarece produsele pe care le dezvoltă au câte un atribut aparte, aceste produse vin să îți amintească că tot ceea ce cauți tu în exterior este deja în tine. Mai jos, o să regăsiți interviul pe care mi l-a acordat în cadrul proiectului Woman In Business, o să descoperiți că orice se poate învăța cu un gram de voință și determinare și că subestimare din exterior nu trebuie să fie o piedică în parcursul vostru către succes.

Bună, Ada ! Pentru început, ne poți spune câteva lucruri despre tine? Astfel încât toți cititorii să te poată cunoaște mai bine.

Bună! Sunt o persoană foarte entuziasmată, entuziasmul este unul dintre lucrurile care mă definesc cel mai tare, entuziasmul și curiozitatea și la un moment dat am decis că cel mai important pentru mine este continua mea dezvoltare psihică, emoțională și spirituală și să ofer asta înapoi lumii. Am încercat ca indiferent de lucrurile pe care le fac să le lărgesc întotdeauna și să descopăr cum pot aduce un beneficiu lumii și plus valoare. Sunt actriță la Teatrul Național din București, sunt privilegiată și norocoasă că am filmat două filme ( lungmetraje) în pandemie, unul dintre ele în regia lui Iura Luncașu, unde, alături de mine este în rol principal Smiley, iar celălalt ,, Complet necunoscuți” un remake după filmul ,,Perfetti Sconosciuti” în regia lui Octavian Strunilă. Mă interesează foarte mult evoluția și calitatea vieții oamenilor, consider că pot face asta și în business pentru că am impresia că pot să creez medii în care oamenii să lucreze fericiți.

În drumul tău spre succes te-ai lovit de prejudecăți din partea celorlalți? Ai fost subestimată?

Da! Consider că ne lovim de asta tot timpul și mai ales în cazul femeilor, cred că este un aspect de care ne lovim tot timpul, indiferent de ce am face. Mereu ajung la tine unele lucruri, dar ele nu vorbesc cu adevărat despre tine, fiecare părere pe care o pot avea oamenii este ceva despre ei mai mult decât despre tine și dacă este vorba de feedback constructiv întotdeauna sunt deschisă la orice, nici nu vreau să cred și nici nu cred că le știu pe toate. Partea cu succesul este un proces , consider că este mai important drumul pe care îl parcurgi decât un rezultat efemer pe care l-ai obținut. Cine ești tu dincolo de rezultatul respectiv?

LUMEA, NEOFERINDU-ȚI O RAPORTARE JUsTĂ A CEEA CE EȘTI TU CA PERSOANĂ, ASTA TE POATE DEZECHILIBRA DESTUL DE TARE.

Cum a luat viață povestea WE ARE PHOENIX?

Căutam de mulți ani o idee de business și cred că ce m-a determinat să dezvolt o afacere, pe lângă faptul că aș vrea să ajut la crearea unor spații în care oamenii să trăiască și să muncească fericiți, actoria este cumva despre mine și pentru mine, este un cadou extraordinar al vieții, dar simțeam cumva că nu îmi este de ajuns, nu îmi este de ajuns în sensul în care am foarte multe inițiative, am o gândire destul de inovativă și rațională. Nu consider că trebuie să îți alegi un lucru și să rămâi cu el forever, cred că te poți juca și ai libertatea să alegi orice și cam asta a fost ideea de business. Această idee a venit în pandemie, cu siguranță pentru că am avut timp să nu îmi fie creierul ocupat contant cu repetiții și spectacole. Am avut timp să petrec 12 ore făcând altceva și de acolo am avut norocul să am o altă femeie extraordinară, Aureliana Popa care este partenera mea și apoi Alexandra Tampa care realizează produsele de corp și mama a oferit un suport enorm, iar Sabina Dan pe partea de social media și vizual. S-a adunat un grup de femei extraordinare, am avut evident și ajutor de la bărbați care ne-au susținut și s-au distrat, ne-am distrat împreună. De la Aureliana am prins acest apetit pentru antrepronoriat și în premieră vreau să spun că o să deschidem mai multe business-uri, mai lansăm unul vara aceasta și testăm foarte mult. We are Phoenix este într-o perioadă de testare și ajustare, este la început și încă ne definim direcția. Ce știm este că am vrea să le oferim oamenilor ceva dincolo de un produs de consum.

We are Phoenix are o semnificație anume?

Phoenix reprezintă pentru mine capacitatea Eului de a se transforma, de a muri și de a renaște și este foarte important pentru mine să ne aducem aminte acest lucru și să înțelegem asta ca și colectiv de aceea și ,,We are,, de la început. Suntem împreună în asta și cumva dealungul vieții trecem prin tot felul de transformări și prin tot felul de schimbări, iar prin atributele pe care le au produsele putem să ne aducem aminte că ceea ce căutăm este deja în noi. Fiecare produs are un atribut, iubire, fericirea, abundența, frumusețe și cumva lucrurile pe care le căutăm în exterior, aceste produse vin să îți aducă aminte că le ai deja, sunt deja în interiorul tău. Etichetele lumânărilor sunt făcute de Anca Prisăcariu, o artistă româncă și am vrea să dezvoltăm foarte tare și combinația aceasta între artă și business. Ce s-a văzut la Imperiul leilor, cumva instalația video și sound a fost un prototip, deaorece ne dorim să creem un spațiu în care oamenii să interacționeze cu produsul. Vrem ca printr-o instalație imersivă consumatorul să înțealeragă despre ce este acel produs, dincolo de al folosi și atât .

Consideri că atunci când le oferi oamenilor produsele tale le oferi și o parte din tine?

Cu siguranță! Acest aspect a fost foarte important, deoarece produsele le folosesc în primul rând eu, le realizez eu, lumânările sunt făcute de mine și de Alexandra Tampa și de Aureliana, depinde cine are timp. Produsele mă reprezintă foarte tare, le ating pe fiecare, e foarte fain pentru că nu ne vine să credem uneori că oamenii cumpără ceva ce este făcut chiar de noi. Ținem foarte tare la acest hand made pentru că oferă o parte din energia persoanei care le-a făcut și există o conexiune.

Consideri că e suficient să ai un vis și o pasiune pentru a dezvolta un business?

Consider că totul se învață în timp, trebuie să ai o super pasiune, curiozitate, determinare, perseverență și multe alte lucruri, dar în rest toate celelalte se învață în timp. În ultimul an am învățat atât de multe lucruri și a fost extraordinar pentru mine să fac asta. Trebuie să realizezi și că lucrurile nu o să funcționeze din prima. Dacă o să faci un business doar pentru bani, sigur că la un moment dat o să îți dorești să scalezi, să evoluezi și să găsești idei noi, dar scopul este procesul în sine și această plăcere. Eu sunt fascinată și îndrăgostită de procesul de antreprenoriat.

V-ați lovit în business de situații în care oamenii considerau că produsele voastre sunt prea scumpe?

Normal! Eu înțeleg acest aspect și tocmai de aceea ni se pare foarte important să avem și produse care pot ajunge la mai mulți oameni. Deseori avem senzația că avem nevoie să consumăm foarte mult, de acolo și tendința de a consuma și lucruri ieftine, inclusiv și în industria de fashion. Satisfacția și validarea pe care ți-o dai cumpărând este destul de mare și avem nevoie să ne gratificăm și să ne validăm cumpărând lucruri și atunci nu prea mai contează calitatea ci contează cantitatea. De aceea noi vrem să vedem ce putem să le oferim oamenilor dincolo de un produs.

Unde îți găsești motiovația atunci când ești într-un moment dificil?

Îmi dau seama, în primul rând că toate trec, și cele bune și cele rele, îmi aduc aminte cât de mult îmi place să fac ceea ce fac, îmi iau puțin timp ca să mă pot detașa și îmi amintesc că mă interesează foarte tare drumul pe care îl am de parcurs și nu un rezultat imaginar pe care mi l-am setat.

Responsabilitatea și nevoia de a livra peste cerințe și peste măsură m-au ajutat foarte tare întotdeauna.

În final, care este mesajul tău pentru femeile care doresc să își deschidă un business și nu au încă curajul necesar? Ce le-ai sfătui să facă legat de lipsa de încredere?

Încrederea este un mușchi care se exersează constant și nu trebuie să ai încredere completă, trebuie să ai încredere că îți dorești să faci asta mai mult decât orice. Poți să testezi și poți să te joci foarte mult de aceea trebuie să își ofere un spațiu în care să facă asta și cu siguranță pot să facă orice vor ele pe lumea asta, absolut orice vor.